Prøv Aimé hudpleieprodukter gratis i 21 dager

SynAke dagkrem

Prøv gratis i 21 dager

Retinol Vitamin A Dagkrem

Prøv gratis i 30 dager

Aimé bruker naturlige råvarer og har bare parabenfrie kremer. Antioksidanter hentet fra naturen, naturlige urteekstrakter og natrulige oljer gir huden næring og bevarer fuktigheten.
Du kan prøve hudpleieproduktene fra Aimé gratis i opptil 30 dager

SynAke dagkrem

SynAke er en ny, banebrytende ansiktsbehandling mot rynker! Og passer derfor perfekt for de som er opptatt av å forhindre rynkedannelser eller glatte ut rynker som allerede har kommet.

Prøv gratis i 21 dager

Aime Retinol Vitamin A Dagkrem

Retinol Vitamin A dagkrem er en fuktiggivende dagkrem som passer til alle aldre. Spesielt til dem som ønsker å redusere rynker, og gi huden en ny og frisk hudtone. Retinol Vitamin A er nemlig en av de å få virkestoffene som er dokumentet effektiv mot rynker.

Prøv gratis i 30 dager

24k Golden Dagkrem

24K Golden Day inneholder 24K gull, og bekjemper effektivt rynker og fornyer huden. Gull stimulerer nemlig cellene i det ytterste hudlaget, slik at huden fornyes raskere. I tillegg øker gull blodsirkulasjonen i huden, noe som forsterker fornyelseseffekten.

Prøv gratis i 30 dager

Caviar Exclusive Skin dagkrem er perfekt for deg som vil forhindre rynkedannelser eller glatte ut eksisterende rynker.
Akkurat nå kan du prøve Caviar Exclusive Skin gratis i 30 dager

Caviar Exclusive Skin dagkrem

Caviar dagkrem er effektiv mot rynker. Caviar inneholder nemlig DMAE, som holder huden stram og rynker rettes ut, samt salter og mineraler som gir huden en sunn og frisk farge.

Prøv gratis i 30 dager