30% rabatt på The Solution fra Oslo Skin Lab

30% rabatt på The Solution fra Oslo Skin Lab.

The Solution Anti-wrinkle collagen pulver

Få 30% rabatt

The Solution er et pulver helt uten smak som kan mikses med valgfri mat eller drikke. Pulveret The Solution inneholder kollagen som har vist seg å ha positiv påvirkning på hudens overflate.
Du kan få The Solution til 30% rabatt

30% rabatt på The Solution fra Oslo Skin Lab.

The Solution fra Oslo Skin Lab

The Solution inneholder virkestoffer kollagen type 1, hvor kollagenproteinet er hydrolysert eller brutt ned ved hjelp av enzymer. Kollagenet som brukes i The Solution heter Verisol og har vist seg å redusere rynker gjennom en dobbeltblindet studie med 114 deltakere.

Få 30% avslag
  • Mindre rynkedybde på 8 uker
  • Virkestoffet i The Solution har gjennom flere studier bevist at daglig kollageninntak kan redusere rynkedybde og øke hudens elastisitet. I følge en av studiene gjort ble det vist at inntak av The Solution én gang daglig i 8 uker hadde fått en signifikant reduksjon i rynkedybde rundt øynene.

  • Virker på all type hud
  • The Solution har også vist effekt ved reduksjon av cellulitter i løpet av en seks måneders periode hos både normal- og overvektige testpersoner. Med inntak av The Solution kan en redusere cellulitter innenfra og all hud kan nyttegjøre seg av kollagenet i The Solution.

  • Effektiv og enkel hudpleie
  • Huden påvirkes like mye innenfra som utenfra. Det er kjent at solfaktor og kremer kan redusere rynker utenfra, men et tilstrekkelig inntak av antioksidanter, vitaminer og mineraler spiller også en viktig rolle. Tap av kollagen er den viktigste enkeltårsaken til utvikling av rynker og linjer.

  • Solide studier
  • The Solution sin effekt har forankring i tre studier som omhandler reduksjon i rynkedybde, økt elastisitet og reduksjon av cellulitter.

    Få 30% rabatt på The Solution
Oslo Skin Lab logo

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab tilbyr skjønnhetsprodukter du får tilsendt helt hjem og har vært på markedet helt siden 1998. Oslo Skin Lab har høye kvalitetskrav til sine leverandører slik at du kan være trygg på at alle produkter har svært strengt krav til kvalitet og dokumentasjon. Produktene Oslo Skin Lab leverer er av høy kvalitet, produktene har kun anerkjente og kvalitetskjente ingredienser, alle produkter følger Good Manufacturing Practice og de har fagfolk som alltid sikrer dokumentasjon og nøyaktighet.

Les mer om Oslo Skin Lab